15 Nisan 2012 Pazar

İddaa Gerçekleri

1) Bir kupon hazırlayıp riskli olduğuna karar verirseniz ve oynamazsanız o kupon tutacaktır.

2) Bir maça "H1 mi İY1 mi oynasam" diye arada kalır ve herhangi birini oynarsanız, oynamadığınız seçim tutarken oynadığınız yatacaktır. İki kupon yapıp ikisine de oynarsınız, ikisi de yatacaktır.

3) Bir maça bir kuponda alt öbür kuponda üst oynarsınız maç ertelenecektir.

4) Şampiyonluğa giden bir takıma son hafta oynarsanız arkadan gelen takım şampiyon olacaktır. İkisine de oynarsanız ikisi de yenilecektir. (Başıma geldi lan, hem 1.ye hem 2.ye oynadım, biri puan kaybeder diğeri kazanırsa şampiyon olacaktı çünkü son hafta ve fark 1. Yeminle ikisi de yenildi.)

5) +7 oynadığınız maçta en fazla 2 gol olacaktır, zorlarsan 3. 0-1 gol deseydin maç sonu 5-4 olacaktı.

6) İlk yarı 2 / maç sonucu 1 oynayıp sürpriz denediğin maç ilk yarı 0 / maç sonucu 0 olacaktır.

7) Bültenin en banko maçına oynadığın an milyon tane insanın kuponunu da yakmışsın demektir, çünkü o takım artık hayatta alamaz o maçı.

8) Bir maça "Karşılıklı Gol Var mı Üst mü" oynasam dedikten sonra KG oynarsan 3-0 biter, üst oynarsan 1-1de kalır.

9) Karşılıklı Gol Yok oynadığın bir maç en az 8-3 bitecektir. (Arkadaşım Vasco - Aurora maçına KG yok dedi aynen bu skorla bitti) Var oynasaydın 0-0da kalırdı.

10) 5 maçlık bir kupon yaparsan hep tek maçtan yatarsın, 4 maçlık yapayım dersin ama yine tek maçtan yatarsın, 3 maça düşürürsün bu sefer de tek maçtan yatarsın. 2 maç oynarsın sonuç yine aynı, tek maça oynadığında da durum değişmez. Sistem oynarsan da hep yatma hakkından bir maç fazlası yatacaktır.

11) İki tane kuponu hazırlayıp oynadığında en güvendiğin yatar, bu tutmaz diyip 2 lira attığınsa mutlaka tutar.

12) Son 654 maçını kazanan bir takıma oynadığında bırak galibiyeti 1 puan bile alamaz. Hatta ilk yarıdan dağılır. Ertesi hafta oynamadığında da yine kazanmaya başlar.

13) Bir takım seçip sezon boyunca oynadığı 38 maçın 13üne oynarsan, ligin bitiminden sonra baktığında sadece 13 maçta puan kaybettiğini görürsün. Acaba hangi maçlar diye düşünmene ise gerek bile yok.

14) City'e 5 hafta oynarsan ManU arkadan gelip açık ara zirveye oturur. Bu sefer Wigan maçında ManU'ya oynarsın ve 1-0 yenilir.

15) Real Madrid artık puan kaybetmez diye 4 maç üst üste oynarsın, 10 puanlık fark 4e kadar düşer.

16) Bütün sezon yenilmeyen Juventus'un sırrı ne diye merak ediliyor, hiç bir iddaacının bu takımı sevmemesi, çok net. Eğer bir hafta Juventus'a oynarsak o hafta ilk kez yenileceğine adım gibi eminim.

17) Tüm maçlarda en az 5 gol olan Hollanda 2'ye bir hafta hep üst oynarsın maçlarda 2 gol bile çıkmaz.

18) 2 maç arasında kalıp birini seçersen mutlaka seçmediğin maçtaki tahminin tutacaktır.

19) Oynamayı geçtim, bir maça "Bu maç üst" diye düşünsen bile o maçın kaderi artık "Alt"tır.

20) Aynı kupona iki arkadaş oynasanız onunkisi tutar sizinkisi tutmaz. O derece cünupsunuzdur iddaada.

İşin özü; iddaa pişmanlıktır. Kumarda kaybediyorsanız gidin aşkta kazanın. Ben ikisinde de kazanıyorum o ayrı ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder